Den 26:e Juli!

Ja, idag har vi varit hemma hos mina föräldrar - dock var inte dom hemma utan vi var där i uppdrag att släppa ut hunden Nico och umgås lite med honom! Och det gjorde vi, men vi gjorde lite annat också.

Vi tvättade bilen, vi blev nära undersökta av en kalv, Frille "åkte" traktor, vi hälsade på katterna Siri (den grå) och Nisse (den svartvita)...

Senare under dagen har ännu fler saker hänt. Vi var och handlade och jag behövde byta blöja på Frille och då var det en JÄTTESTOR spegel där. Gissa vem som tyckte det var jättekul?? (Ska göra ett inlägg till där jag visar en massa bilder från det!). Och nu på kvällen fick Frille feber. Vet inte om det är tänder, kanske nån slags början på 3-dagars feber eller kanske en förkylning. Återstår att se - han sover för natten nu i alla fall. Får hoppas han sover hela natten och att han vaknar feberfri i morgon!

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Åh, hoppas han inte blir sjuk! Vore ju typiskt nu när vi planerat in playdate här på torsdag... Är dina föräldrar bönder? ;)

2011-07-27 @ 00:52:21
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: farmor

Frille brås på sin namne "gammelfarfar" Fridolf. han var ju åkare. Och vad mysigt att kunna komma "på-landet" och träffa djur och den råa naturen.

2011-07-27 @ 13:09:35
Postat av: råris

Ha ha... Mammas och pappas alla "killbarnbarn" har blivit fotade i den där traktorn... :)

2011-07-27 @ 16:30:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback