Två steg

Publicerat: 2011-07-29 | 22:06:25 i Fridolf 9-12 månader
Jepp, idag tog Frills 2 steg. Balansen var inte helt med men det blev i alla ett steg med vardera ben! Så när jag kommer hem, på söndag eftermiddag, förväntar jag mig att Linus har tränat Frille stenhårt så att han går på heltid!!

Eller är det kanske för mycket begärt??

Frille tar sig upp till stående med hjälp av vad som helst!


Nerver

Publicerat: 2011-07-29 | 09:38:45 i Kärlek och familj
I morgon åker jag till Stockholm... Utan Linus... Utan Frille.. Helt själv!

Kan ni ha viss förståelse för att jag är lite nervig för det?? Eller, ja, jag är ju inte nervös över hur Linus ska klara det, han är ju ändå världens bästa pappa till Fridolf! Och skiter sig "våra" (mina och Fridolfs) rutiner så är inte det hela världen...
Fast jag är ändå lite nervig. Hur ska JAG klara det? Hur många timmar kommer jag tänka på Fridolf? Är Fridolf det enda jag kommer prata om? Kommer jag kunna sova hela natten utan att vara orolig över att Frille kanske låter? Kommer jag få den låååånga sovmorgon som jag så länge längtat efter (antagligen inte, då jag nästan aldrig sover längre än 9)??

Nej, jag ska nog säga till Ica (som jag ska träffa) att pratar jag om Fridolf så får hon säga till mig att hålla käft!

Nej - det finns INGET jag behöver oroa mig för! Jag måste bara slappna av och njuta av min "minisemster" i Stockholm!

Världens bästa pappa med världens bästa Fridolf!!

Fortfarande..

Publicerat: 2011-07-27 | 10:14:46 i Fridolf 9-12 månader
Har fortfarande en febrig liten pojke här hemma. Han fick alvedon vid sju i morse så det håller sig väl i kroppen någon timme till. Får se i fall febern gett med sig då!


Fridolfs bästa kompis Fridolf

Publicerat: 2011-07-26 | 20:40:09 i Fridolf 9-12 månader

Den 26:e Juli!

Publicerat: 2011-07-26 | 20:23:00 i Fridolf 9-12 månader
Ja, idag har vi varit hemma hos mina föräldrar - dock var inte dom hemma utan vi var där i uppdrag att släppa ut hunden Nico och umgås lite med honom! Och det gjorde vi, men vi gjorde lite annat också.

Vi tvättade bilen, vi blev nära undersökta av en kalv, Frille "åkte" traktor, vi hälsade på katterna Siri (den grå) och Nisse (den svartvita)...

Senare under dagen har ännu fler saker hänt. Vi var och handlade och jag behövde byta blöja på Frille och då var det en JÄTTESTOR spegel där. Gissa vem som tyckte det var jättekul?? (Ska göra ett inlägg till där jag visar en massa bilder från det!). Och nu på kvällen fick Frille feber. Vet inte om det är tänder, kanske nån slags början på 3-dagars feber eller kanske en förkylning. Återstår att se - han sover för natten nu i alla fall. Får hoppas han sover hela natten och att han vaknar feberfri i morgon!

Ännu svårare

Publicerat: 2011-07-25 | 21:30:26 i Kärlek och familj
Om jag nu trodde att ta bilder på mig och Frille var svårt så är det nästintill OMÖJLIGT att ta en egobild då även Linus är med...


Mellanmålsångest

Publicerat: 2011-07-25 | 10:34:26 i Hus och hem
Allra troligast så blir inte Frille sur för att han får samma mellanmål dag ut och dag in... Men det är jobbigt för mig på nåt sätt. Även om inte jag äter något av det.
Men i alla fall. Igår tittade jag igenom den bok vi fått från BVC med recept och sånt i och hittade då ett enkelt recept på ostkaka. Och i morse provade jag att göra denna ostkaka. Det återstår att se ifall Frillsi gillar det nya mellanmålet... Ifall han gillar det, kanske jag delar med mig av receptet:-D!


Frilles nya leksak

Publicerat: 2011-07-24 | 18:37:53 i Fridolf 9-12 månader
Idag har vi varit en riktigt kort sväng på Ikea. Vi visste precis vad vi skulle ha och det var det enda vi köpte... Vi skippade till och med lunch som det (nästan) alltid annars burkar bli!






Egobilder

Publicerat: 2011-07-23 | 18:08:22 i Kärlek och familj
Ja, egobilder på mig och Frille tillsammans har inte varit det lättaste att få till. Inte med min nya mobil i alla fall.

Blir det inte suddigt så har jag trippelhaka, har jag inte trippelhaka så rör sig Frille precis när kortet tas så att han blir suddig och jag AS-snygg (nåja:-P). Rör inte Frille på sig så ja, kan vad som helst annat hände så att en bra bild är omöjlig att få...

Idag lyckades jag i alla fall någorlunda!

Lite av varje från våra "ego-stunder"

Nappmärke

Publicerat: 2011-07-22 | 18:35:01 i Fridolf 9-12 månader
Så här kan det se ut om man sover på nappen i 2,5 timmar...

Fotot taget för ett par dagar sen!

2011-07-21

Publicerat: 2011-07-21 | 17:53:16 i Hus och hem
Dagen med ett par bilder..

Med detta vill jag säga - Vi har haft en städdag, Fridolf har haft en upptäcka-vad-som-finns-i-nedersta-lådan-i-köket-dag. Vår checklista (för vad som borde göras under dagen) är den bilden som syns längst ner. Nästan klara med den...

Fridolf "gästbloggar"

Publicerat: 2011-07-21 | 12:03:58 i Fridolf 9-12 månader
x dhedxwzsawsxxxxxz<3vvv zzqtrrrrrrrqrcc


Viktsnack

Publicerat: 2011-07-20 | 10:24:16 i Vikt å sånt
Ja, nu publiceras ett inlägg i den "nya" kategorin. Började ju med Lchf för cirka 2 månader sen, fast egentligen kanske det inte varit lchf för det har varit en hel del fuskande under denna period så har jag bara gått ner 2,5 kilo.. Och jag var rätt så less på mig själv och min självdisiplin.

Jag har senaste veckan skärpt till mig och idag när jag vägde mig så hade ytterligare 2 kilo försvunnit!!!
Känns bra! Då orkar jag fortsätta kämpa ett tag till!

Måste även ta mått på hela kroppen. Både mamma och min syster Karolin sa att jag såg smalare ut om magen så det måste mätas. Mätte på typ 8-10 ställen när jag började för att ha lite startmått - men har inte mätt mig sen dess.

Jaja, idag är det badning som står på schemat!

En (nästan) två år gammal bild på mig!!

På varsin sida

Publicerat: 2011-07-18 | 12:52:36 i Fridolf 9-12 månader
På varsin sida om dörren var Frille och katten! Frille hade stängt ute sig själv genom att gå ut på balkongen och sedan bara putta igen dörren för att sedan använda den som nåt sorts klätterobjekt.
Katten var förstås avundsjuk.. Han ville ju vara ute också!!

Problemlösning

Publicerat: 2011-07-18 | 12:39:23 i Hus och hem
Vi har haft ett litet "problem" med att Frille sedan han upptäckte kattens matställe velat krypa dit och främst kladda omkring i vattnet. Inte helt uppskattat av oss föräldrar!

Häromdagen hittade vi en av Conans leksaker. En uppdragbar råtta som jag visade Frille. Jag drog upp den en gång och Frille var väl inte så imponerad. Det gick ett par timmar och då hittade Frille råttan som hade stannat sin färd mot ena sängbenet. Som han alltid gör, sträckte han sig fram mot råttan men han blev JÄTTERÄDD för när han ändrade riktning på råttan så hade den fortfarande lite "kraft" kvar och den drog iväg en bit...

Jag har aldrig sett Frille så rädd...
Men nu fyller denna rädsla och råttan tillsammans ett syfte - Hålla Fridolf från kattmaten!!




Och det funkar ypperligt! Fridolf har inte varit på kattmaten sedan i förrgår morse!!!

RSS 2.0