Om nu någon läser..

Publicerat: 2012-08-23 | 12:43:34 i Allmänt
Tänkte uppdatera lite om hur läget är i fall nån nu läser...
 
Vi är fortfarande lediga men jag börjar ladda inför skolan med att kolla böcker, titta schema, kolla kursplan och andra bra grejer att hitta innan skolan drar igång.
På dagarna kämpar både jag och Fridolf oss igenom hans trots - som drar igång när man minst anar det!
Idag är nog faktsikt värsta dagen hittills... Frukost gick bra, buss in till stan gick bra, lite sysslor på stan gick bra - men sen, sen brakade det loss!!! Inte sitta vagn, inte åka buss, ville ha physalis o äta (vi hade ätit såna tidigare men de var slut), ville inte åka hiss - och en massa annat skrik för ingenting...

För ett par dagar sen hade jag nästan kunnat börja gråta av tanken på att Fridolf ska börja förskolan igen (då jag älskat att vara hemma med honom hela sommaren), men idag, då är känslan mer - KAN INTE SKOLAN BÖRJA SNART!?
Haha, att saker och ting kan förändras så snabbt!
 
Men, men. Ska försöka njuta av de sista lediga dagarna, för snart är det full fokus på sita terminen i skolan som gäller!!
 
Fridolf på släktträff i Kil.

Jag vet inte..

Publicerat: 2012-08-02 | 13:04:08 i Allmänt
Som vanligt så blir det ofrivilliga uppehåll här på bloggen.. Vill visa mer, vill skriva mer men det blir inte av. Lite på grund utav min dator (den är mupp och sällan påslagen) och jag använder mobilen till det mesta. 
 
Tror jag struntar helt i detta med bloggen ett tag. Har ingen lust, ingen ork. Skulle vilja ha en app till mobilen så att jag kan blogga från den, då skulle det nog komma fler inlägg. Men ingen app finns än så då är det bara och vänta.
 
Och vikten då? Jo, vägde mig igår och jag är stabil! 79,1 kg (+0,1 på två veckor). Men fokus ligger inte på någon viktnedgång. Jag har svårt att hitta anledningar starka nog att satsa de sista kilona... Som tidigare sagt - jag är ganska nöjd ändå och är tacksam över att jag lyckas hålla ett stabilt +/- konto.
Jag tänker mig att när skolan drar igång igen, när vi kommer in i andra rutiner så kommer även maten, motionen och vikten förändras. Förhoppningsvis leder då detta till (minst) -5 kilo. I en drömvärld så kanske jag är i mål när jag fyller 25 (om drygt 2 månader), men skulle jag inte vara det så skulle inte det göra nåt vidare ont...
 
Jaja, lite svammel bara.
Vi får se när vi hörs igen...

RSS 2.0